concert: Drukwerk in DRU Industriepark op ZATERDAG 22 FEBRUARI 2025

  • Drukwerk
    Dauwpop 2022
    © Anne-Marie Kok
ZA.
22 FEB
DRUKWERK 20:00 uur DRU Industriepark, Ulft
2025
Hoofdprogramma Drukwerk
Toegang 22,00

EXTRA INFORMATIE

Met hits als “Schijn een Lichie Op Mij”, “Marianneke”, “Wat Dom”, en “Je Loog Tegen Mij” raakt Drukwerk al decennia lang recht in het hart van hun publiek.

Al meer dan 45 jaar staat de band die onuitwisbare sporen achterlaat in de Nederlandse popgeschiedenis onder leiding van frontman Harry Slinger, herkenbaar aan zijn rode mutsje en Amsterdamse branie. Met ongeremd enthousiasme geven ze nog altijd knallende shows in popzalen en feesttenten door heel Nederland.

Kom kijken, ga uit je plaat en wees niet verbaasd als je drie generaties fans ziet die compleet uit hun dak gaan op zowel de bekende als nieuwe krakers. Wat zal je daar gelukkig mee zijn!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in DRU Industriepark in Ulft. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van DRU Industriepark in Ulft? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Drukwerk in DRU Industriepark plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Drukwerk

Foto Drukwerk te Zwarte Cross 2024 - Vrijdag Foto Drukwerk te Zwarte Cross 2024 - Vrijdag Foto Drukwerk te Dauwpop 2022 Foto Drukwerk te Zwarte Cross 2024 - Vrijdag Foto Drukwerk te Dauwpop 2022 Foto Drukwerk te Zwarte Cross 2024 - Vrijdag
 
Bekijk alle 8 foto's van Drukwerk

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals