event: WTF in Doornroosje op ZATERDAG 26 OKTOBER 2024

  • Pendulum
    Lowlands 2010
  • Pendulum
    Pendulum - 12/10 - 013
ZA.
26 OKT
WTF Rode Zaal, 23:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Kyrist Pendulum Tantron
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets WTF in Doornroosje
Tickets WTF:
Weet waar je koopt!
za 26 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 32,00

EXTRA INFORMATIE

De wereld is gek geworden, het einde is nabij. Daarom organiseert WTF, Nijmeegs hardste Drum & Bass beweging, een exit naar het vetste Halloween feest in Nijmegen en omstreken. Met een DJ set van Pendulum in Doornroosje belooft het een gruwelijke ontsnapping te worden.

De Rode Zaal zal in het teken staan van alles wat we kennen in Drum and Bass, van vroeger tot nu. Natuurlijk in de hoofdrol de DJ set van Pendulum, maar zo is er ook een reünie achter de decks van Nijmeegs eerste Jungle en Drum and Bass organisatie Jungle Galaxy. Lokale obscure jungle geluiden van DJ teletekst, nieuwe old skool sounds van Kyrist uit het Verenigd Koninkrijk Nijmeegse legends van Deflux zijn de waardige afsluiters voor een van de engste avonden in Doornroosje.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit event is op woensdag 28 augustus 2024 12:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat WTF in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Pendulum , Tantron

Foto Pendulum te Pinkpop 2024 - Zaterdag Foto Pendulum te Pukkelpop 2010 Foto Pendulum te Pendulum - 12/10 - 013 Foto Pendulum te Lowlands 2022 - zaterdag Foto Pendulum te Pinkpop 2024 - Zaterdag Foto Pendulum te Sziget 2009
 
Bekijk alle 39 foto's van Pendulum

Gerelateerd nieuws