concert: Lorrèn in Theater aan de Schie op ZONDAG 24 NOVEMBER 2024

  • Lorrèn
    Lorrèn - 13/9 - Poppodium Volt
    © Johan Latupeirissa
  • Lorrèn
    Lorrèn - 13/9 - Poppodium Volt
    © Johan Latupeirissa
ZO.
24 NOV
LORRÈN 15:00 uur Theater aan de Schie, Schiedam
2024
Hoofdprogramma Lorrèn
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Lorrèn in Theater aan de Schie
Tickets Lorrèn:
Weet waar je koopt!
zo 24 nov
Theater aan de Schie, Schiedam
€ 24,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

A summerchild by nature, dat is Lorrèn. De Amsterdamse singer-songwriter staat bekend om haar warme en veelzijdige stemgeluid waarin ze de zon graag laat schijnen. Op 21 juni 2024 verschijnt haar nieuwe album ‘Sunkissed’ en dat gaat ze groots vieren met haar eerste theatertour. Samen met haar band neemt Lorrèn je mee van zonsopgang tot zonsondergang. De titel refereert naar het gevoel van je warme huid na een goede stranddag: gloeiend, rozig en voldaan. Verwacht een betoverende ervaring die je omhult met pure vreugde. Afgelopen jaren maakte ze indruk met twee succesvolle EP’s vol eigentijdse popmuziek en invloeden uit de soulmuziek van de jaren '60 en '70. Na de supportshows van Chef’Special (Ahoy, Klokgebouw en AFAS) gaf ze dit najaar haar eigen clubtour. Dit was een daverend succes met een uitverkochte Tivoli Vredenburg, Luxor en Vorstin.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater aan de Schie in Schiedam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater aan de Schie in Schiedam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lorrèn in Theater aan de Schie plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Lorrèn

Foto Lorrèn te Lorrèn - 13/9 - Poppodium Volt Foto Lorrèn te Lorrèn - 13/9 - Poppodium Volt Foto Lorrèn te Lorrèn - 13/9 - Poppodium Volt Foto Lorrèn te Lorrèn - 13/9 - Poppodium Volt Foto Lorrèn te Lorrèn - 13/9 - Poppodium Volt Foto Lorrèn te Lorrèn - 13/9 - Poppodium Volt
 
Bekijk alle 6 foto's van Lorrèn

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws