concert: Frans Bauer in Ahoy op ZATERDAG 19 OKTOBER 2024

  • Frans Bauer
    Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy
    © Charles Batenburg
ZA.
19 OKT
FRANS BAUER 20:00 uur Ahoy, Rotterdam
2024
Hoofdprogramma Frans Bauer

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

In 2011 verliet Frans Bauer voor het laatst het podium van het naar eigen zeggen iconische Rotterdam Ahoy. Na 13 jaar en op aandringen van velen is het zover: op 18 en 19 oktober 2024 keert Frans Bauer terug in Ahoy! Frans Bauer Live in Ahoy 2024 belooft een feestelijke familiespektakel te worden! Een wervelende show op de magische locatie Rotterdam Ahoy, samen met speciale gastartiesten, een 16-koppig live orkest en tientallen showdansers, maakt ook deze editie weer een spektakel van ongekende proporties.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ahoy in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ahoy in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Frans Bauer in Ahoy plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Frans Bauer

Foto Frans Bauer te Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy Foto Frans Bauer te Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy Foto Frans Bauer te Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy
 
Bekijk alle 3 foto's van Frans Bauer

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws