concert: Danny Vera in De Oostkerk op VRIJDAG 01 NOVEMBER 2024

  • Danny Vera
    Danny Vera - 19/12 - 013
    © Kaylee Verschure
  • Danny Vera
    Paaspop 2016 - Zondag
    © René Obdeijn
VR.
01 NOV
DANNY VERA 20:00 uur De Oostkerk, Middelburg
2024
Hoofdprogramma Danny Vera

EXTRA INFORMATIE

Na het ongekende succes van vorig jaar keert Danny Vera terug in de Oostkerk in zijn Middelburg! Met deze reeks concerten gaat Danny terug naar de basis: een man, een gitaar, kleine liedjes en persoonlijke verhalen.

De singer-songwriter schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Danny scoorde in 2019 met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd tegelijkertijd door heel Nederland in het hart gesloten. Het nummer brak onlangs door de grens van 100 miljoen streams. Roller Coaster kwam zelfs op 1 in de Top 2000 van 2020 en is ondertussen een vaste waarde in de top 3 van de populaire hitlijst.

Wie denkt dat Danny nu op zijn lauweren rust, heeft het echter mis. De muziek zit in zijn bloed, en dat bloed kruipt waar het niet gaan kan. Zo veroverde hij de afgelopen jaren menig theater, festival of poppodia. Nu keert hij voor een reeks exclusieve soloconcerten terug naar deze bijzondere locatie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oostkerk in Middelburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oostkerk in Middelburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Danny Vera in De Oostkerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Danny Vera

Foto Danny Vera te Danny Vera - 17/03 - Musis Foto Danny Vera te Spoorpark LIVE 2024 Foto Danny Vera te Paaspop 2019 - Zaterdag Foto Danny Vera te Danny Vera - 05/12 - TivoliVredenburg Foto Danny Vera te Danny Vera - 05/12 - TivoliVredenburg Foto Danny Vera te Vestrock 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 166 foto's van Danny Vera

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws