concert: CMAT in Doornroosje op DONDERDAG 06 FEBRUARI 2025

  • CMAT
    London Calling #1 2022 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
DO.
06 FEB
CMAT Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2025
Hoofdprogramma CMAT
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets CMAT in Doornroosje
Tickets CMAT:
Weet waar je koopt!
do 06 feb
Doornroosje, Nijmegen
€ 25,00

EXTRA INFORMATIE

CMAT, de artiestennaam van de Ierse zangeres en songwriter Ciara Mary-Alice Thompson, is een opkomende ster in de muziekwereld. Met haar unieke mix van alt-pop en country wist ze al snel een breed publiek aan te spreken. Haar debuutalbum 'If My Wife New I'd Be Dead' (2022) bereikte direct de nummer één positie in de Ierse Album Charts. In oktober 2023 volgde opvolger 'Crazymad, For Me', waarmee ze genomineerd werd voor een BRIT award en shortlisted voor een Mercury Prize. CMAT staat bekend om haar eigenzinnige teksten, humor en emotionele diepgang.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op woensdag 11 september 2024 13:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat CMAT in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van CMAT

Foto CMAT te Best Kept Secret 2024 - zaterdag Foto CMAT te Down The Rabbit Hole 2023 - Zaterdag Foto CMAT te Teskey Brothers - 10/03 - AFAS Live Foto CMAT te London Calling #1 2022 - Zaterdag Foto CMAT te Sziget 2022 - Woensdag Foto CMAT te London Calling #1 2022 - Zaterdag
 
Bekijk alle 25 foto's van CMAT

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen