concert: Kai Strauss & The Electric Blues Allstars in Heyhoef-Backstage op ZATERDAG 19 OKTOBER 2024

ZA.
19 OKT
KAI STRAUSS & THE ELECTRIC BLUES ALLSTARS 20:30 uur Heyhoef-Backstage, Tilburg
2024
Toegang € 17,=

EXTRA INFORMATIE

Het is al weer een paar jaar geleden dat Kai Strauss met zijn band bij Heyhoef-Backstage zijn wervelende blues show gaf(sep 2021) en nu na het uitkomen van zijn laatste album wordt het toch weer tijd dat we deze Duitse snarenplukker en blueszanger weer op het Pop-UP podium van de Reeshof zetten. We hebben immers meer dan prettige herinneringen aan dat optreden en willen zijn kunsten nogmaals proeven met zijn nieuwe All-Stars Band. Kai stond dit jaar op het “Holland International Blues Festival” in Grolloo waar hij werkelijk waar een fantastisch optreden heeft gegeven. Daar heeft hij weer veel extra fans voor zich gewonnen en dat willen wij in Tilburg ook weer een keer mee gaan maken.

Kai speelt bij Heyhoef-Backstage met dezelfde line-up als in Grollo: Kai Strauss – voc, guitar Paul Jobson – voc, keyboards Kevin DuVernay – bass Henri Jerratsch – drums

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Heyhoef-Backstage in Tilburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Heyhoef-Backstage in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kai Strauss & The Electric Blues Allstars in Heyhoef-Backstage plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]