concert: .multibeat in Nobel op DONDERDAG 26 SEPTEMBER 2024

DO.
26 SEP
.MULTIBEAT Kleine Zaal, 19:30 uur Nobel, Leiden
2024
Hoofdprogramma .multibeat

EXTRA INFORMATIE

Discover is dé intieme showcase-avond in De Stad van Ontdekkingen, deze keer in samenwerking met Funked Up! Hier ontdek je dan ook de nieuwste talenten en de headliners van morgen. Laat je deze editie meenemen met r&b-hiphop (met een vleugje jazz) van .multibeat en de soulvolle r&b van Yudith. De entree is gratis!

.multibeat
Voor liefhebbers van Anderson .Paak, Robert Glasper en BADBADNOTGOOD is hier: .multibeat! Dit trio weet naadloos beats, r&b en jazz met elkaar te verbinden. Speciaal voor Discover x Funked Up neemt .multibeat GINGE en Thierry Ganz mee!

Yudith
Judith Wassenaar a.k.a. Yudith maakt intieme en soulvolle R&B met een randje. Soms ingetogen, soms uiterst dansbaar. Ze haalt haar inspiratie uit grootheden als Joss Stone, Yebba en Jorja Smith. Je kent haar misschien van de laatste editie van Funked Up!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nobel in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat .multibeat in Nobel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten