concert: Another Taste in Nobel op DONDERDAG 24 OKTOBER 2024

DO.
24 OKT
ANOTHER TASTE Kleine Zaal, 19:00 uur Nobel, Leiden
2024
Hoofdprogramma Another Taste
Toegang Regular Ticket: €14.60,-

EXTRA INFORMATIE

Another Taste, is het boogie? Funk uit de jaren 70? Obscure disco? Of een ode aan Burgess? Het is niets van dit alles en toch alles tegelijk. Ondefinieerbaar maar universeel.

Another Taste heruitvindt zichzelf met elke release, maar blijft trouw aan wat vertrouwd voelt: muziek die ons de dansvloer op trekt en doet verlangen naar meer.

Bob (bas), Bobby (toetsen), Teun (drums) en Barend (toetsen) brengen elk hun eigen unieke smaak in de mix, maar het is de collectieve diversiteit die de magie creëert. Want Another Taste is meer dan de vier bandleden alleen. Ze brengen frisse producties en geluidservaringen, vaak in samenwerking met andere muzikanten. Ze beperken zich nooit tot één concept, maar blijven altijd op zoek naar een nieuwe, verrassende smaak.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nobel in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Another Taste in Nobel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Another Taste

Foto Another Taste te Lowlands 2024 - Zaterdag Foto Another Taste te Lowlands 2024 - Zaterdag Foto Another Taste te Lowlands 2024 - Zaterdag Foto Another Taste te Lowlands 2024 - Vrijdag Foto Another Taste te Lowlands 2024 - Zaterdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Another Taste