event: Breaking Keys Battle in Nobel op ZONDAG 27 OKTOBER 2024

ZO.
27 OKT
BREAKING KEYS BATTLE Grote Zaal, 12:30 uur Nobel, Leiden
2024
Toegang Regular Ticket - visitor: €8.10,-
Deelnemer: €5.60,-

EXTRA INFORMATIE

Hiphop is back in town, but who got the heat to hold it down? Op 27 oktober vindt de spectaculaire Breaking Keys Battle plaats in de Grote Zaal van de Nobel. Dit is hét event waar de beste breakers strijden om de key to succes. Doe mee of kom kijken!

Breaking Keys Battle is voor iedereen die van hiphop en breakdance houdt. Deze middag komen breakers uit alle hoeken samen om te laten zien wie de echte baas is. In twee spannende categorieën strijden ze om die felbegeerde nummer 1 spot en een prijzenpot van 300 euro.


De jury bestaat uit de legendarische Ozzi, Carlos Rocha en Arjuna, die met hun scherpe blik de winnaars zullen kiezen. DJ Tonsteez zorgt voor de beats en host Jango brengt zijn energie om de jam tot leven te brengen.


Verwacht een middag vol energieke battles, indrukwekkende moves en een geweldige sfeer. Mis deze kans niet om getuige te zijn van een onvergetelijke middag vol talent en passie. We zien je daar!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nobel in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Breaking Keys Battle in Nobel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]