concert: Psychedelicious in Nobel op DONDERDAG 28 NOVEMBER 2024

DO.
28 NOV
PSYCHEDELICIOUS Kleine Zaal, 19:00 uur Nobel, Leiden
2024
Toegang Regular Ticket: €10,-

EXTRA INFORMATIE

Wat is er heerlijker dan je laten wegvoeren op het bovenaardse? Drie frisse, psychedelische bands uit Leiden zullen zorgen voor een zintuigenprikkelende avond die je niet snel zult vergeten.

New Exhibit
New Exhibit is een frisse indie/alternative band uit Leiden. Waar het afgelopen jaar in het thema stond van de eerste drie debuutsingels, zal 2024 in thema staan van het uitbrengen van hun eerste plaat. De sounds van New Exhibit is fuzzy, psychedelisch, maar to the point.

Zuster Zonnebloem
Zuster Zonnebloem is de personificatie van de culturele revolutie van de jaren '70 in de moderne wereld. Onmiskenbare passie en chemie worden uitgedrukt in muziek door deze psychedelische rockformatie, die je een herboren nostalgie doet ervaren.

Talks Make Do
In Talks Make Do schemert een zeker ongemak met de moderne wereld door. Talks Make Do combineert de new wave sound en esthetiek van bands als The Smiths en The Cure met moderne indie en alternative songwriting.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nobel in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Psychedelicious in Nobel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]