concert: Muylike / Prize Collect in Nobel op ZATERDAG 30 NOVEMBER 2024

ZA.
30 NOV
MUYLIKE / PRIZE COLLECT Kleine Zaal, 19:00 uur Nobel, Leiden
2024
Hoofdprogramma Muylike Prize Collect
Toegang Regular Ticket: €12.10

EXTRA INFORMATIE

Een catchy double bill met Muylike en Prize Collect. Waar Muylike catchy indiepop brengt met invloeden van punk en de 60's, komt Prize Collect met catchy gitaarhooks en voluptueuze basgitaarmelodieën.

MUYLIKE
Na een veelbewogen jaar met de ontvangst van zijn debuutalbum, een stampende release in EKKO en een supportshow voor Chef’Special in een uitverkochte Ziggodome is de Utrechtse indiepop artiest Muylike (moei·lijk) terug met nieuwe muziek en een gloednieuwe live-show.Met zijn hechte, 5-koppige band worden deze tracks live naar het podium gebracht in een aanstekelijke, dynamische show waar de onderlinge chemie en het plezier vanaf spat.

PRIZE COLLECT
Prize Collect is de nieuwe indieband van gitarist/songwriter Marzio Scholten. De frisse bedroom janglepop van Prize Collect is te herkennen aan de alom aanwezige catchy gitaarhooks, de voluptueuze basgitaarmelodieën, de luchtige zangpartijen en de immer stuwende drums.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nobel in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Muylike / Prize Collect in Nobel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws