concert: YIN YIN in Nobel op DONDERDAG 23 JANUARI 2025

  • YIN YIN
    Metropolis Festival 2019
    © Charles Batenburg
  • YIN YIN
    Metropolis Festival 2019
    © Charles Batenburg
DO.
23 JAN
YIN YIN Grote Zaal, 19:00 uur Nobel, Leiden
2025
Hoofdprogramma YIN YIN
Toegang Regular Ticket: €17.10,-

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

YĪN YĪN brengt een unieke mix van opzwepende funk, disco en psychedelische invloeden naar de Leidse Jazzweek. Hun unieke sound en energieke performance zorgen voor een bijzondere muzikale trip.

Het Limburgse YĪN YĪN mengt genres en zich laat inspireren door de muziek van Zuidoost-Azië. Het resultaat is een mix van dansbare ritmes en exotische klanken. Tijdens de Leidse Jazzweek brengen ze hun unieke sound naar de Nobel, waar traditionele Aziatische melodieën samenkomen met hedendaagse beats.

YĪN YĪN blijft zich ontwikkelen, en hun nieuwste album Mount Matsu toont hoe de band steeds nieuwe muzikale hoogtes bereikt. Dit album, combineert pentatonische schalen met een breed scala aan invloeden, van Sōkyoku tot citypop. Met traditionele instrumenten zoals de guzheng en vintage synthesizers, creëren ze een rijke, bijna filmische soundscape.

YĪN YĪN is
Kees Berkers – drums
Remy Scheren – bass
Erik Bandt – guitar
Robbert Verwijlen – keyboards

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nobel in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat YIN YIN in Nobel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van YIN YIN

Foto YIN YIN te Yes In My Backyard 2021 Foto YIN YIN te Life I Live 2019 Foto YIN YIN te Metropolis Festival 2019 Foto YIN YIN te Life I Live 2019 Foto YIN YIN te Metropolis Festival 2019 Foto YIN YIN te Life I Live 2019
 
Bekijk alle 26 foto's van YIN YIN

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws