concert: Toto in Gelredome op ZATERDAG 08 FEBRUARI 2025

  • Toto
    Bospop 2010
    © Erik Luyten
  • Toto
    Pinkpop Classic 2012
ZA.
08 FEB
TOTO 20:00 uur Gelredome, Arnhem
2025
Hoofdprogramma Toto
Voorprogramma Christopher Cross
Bestel tickets voor dit concert
za 08 feb
€ 72,80
Start voorverkoop: vrijdag 20 september 10:00 uur Nog dg uur min sec tot voorverkoop begint
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint

EXTRA INFORMATIE

Op zaterdag 8 februari 2025 komt de legendarische band Toto naar GelreDome in Arnhem. Er zijn maar weinig muzikanten die zo sterk hun stempel op de popmuziek hebben gedrukt als de leden van Toto. Naast hun eigen bekroonde oeuvre zijn de leden individueel te horen op meer dan vijfduizend albums van verschillende artiesten met een totale albumverkoop van meer dan een half miljard en meer dan tweehonderd Grammy nominaties. De liedjes van Toto worden meer dan drie miljoen keer per dag afgespeeld op alleen al Spotify, door een publiek dat maand na maand jonger wordt. Gezamenlijk heeft de Amerikaanse band meer dan vier miljard streams wereldwijd. Toto behoort tot de weinige bands uit de jaren 70 die de veranderende trends en stijlen hebben doorstaan en toch relevant blijven.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Gelredome in Arnhem. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Gelredome in Arnhem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Toto in Gelredome plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Toto , Christopher Cross

Foto Toto te Toto - 30/05 - Ziggo Dome Foto Toto te Rock Zottegem 2015 Foto Toto te Toto - 15/07 - Ziggo Dome Foto Toto te Bospop 2010 Foto Toto te Pinkpop Classic 2012 Foto Toto te Toto - 11/02 - 013
 
Bekijk alle 62 foto's van Toto

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen