concert: Paul Carrack in Musis op MAANDAG 31 MAART 2025

  • Paul Carrack
    Bospop 2014 - dag 2
    © René Obdeijn
  • Paul Carrack
    Bospop 2014 - dag 2
    © René Obdeijn
MA.
31 MRT
PAUL CARRACK Parkzaal (grote zaal), 20:00 uur Musis, Arnhem
2025
Hoofdprogramma Paul Carrack
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Paul Carrack in Musis
Tickets Paul Carrack:
Weet waar je koopt!
ma 31 mrt
Musis, Arnhem
€ 47,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Paul Carrack is een Britse muzikant die vooral bekend is als bandlid van Mike & The Mechanics, Ace en Squeeze. Hij begon zijn carrière in de jaren zeventig als tekstschrijver en bandlid van de pubrock-formatie Ace. Later maakte hij naam als sessiemuzikant voor onder andere The Pretenders, Roxy Music en Eric Clapton.

Pauls 'Golden Voice' staat bekend om wereldwijde hits als 'How Long', 'Tempted', 'Over My Shoulder' en het voor een Grammy genomineerde 'Living Years'. Zijn samenwerking als keyboardspeler heeft hem doen verschijnen op tal van opnames en tours met artiesten als Ringo Starr, Elton John en BB King. Zijn nummers zijn opgenomen door onder andere The Eagles, Linda Rondstadt, Michael McDonald, Tom Jones en Diana Ross. In 2023 bracht Paul samen met de SWR Big Band het album 'Don't Wait Too Long' uit, met covers van zijn favoriete jazz-, soul-, gospel- en bluesnummers.

Ter viering van zijn 50-jarige carrière komt de Britse muzikant met zijn 'How Long 50th Anniversary Tour' in 2025 naar Nederland.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 13 september 2024 11:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Musis in Arnhem. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Musis in Arnhem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Paul Carrack in Musis plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Paul Carrack

Foto Paul Carrack te Bospop 2009 Foto Paul Carrack te Top 2000 in concert Foto Paul Carrack te Bospop 2022 - Zaterdag Foto Paul Carrack te Paul Carrack - 11/7 - Hedon Foto Paul Carrack te Bevrijdingspop Haarlem 2007 Foto Paul Carrack te Hello Festival 2019
 
Bekijk alle 54 foto's van Paul Carrack

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws