concert: Daryll-Ann in De Vegafabriek op ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2024

  • Daryll-Ann
    Daryll-Ann - 6/3 - Tivoli
    © Rinse Fokkema
  • Daryll-Ann
    Daryll-Ann - 6/3 - Tivoli
    © Rinse Fokkema
ZA.
21 SEP
DARYLL-ANN 20:30 uur De Vegafabriek, Nijeveen
2024
Hoofdprogramma Daryll-Ann
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Daryll-Ann in De Vegafabriek
Tickets Daryll-Ann:
Weet waar je koopt!
za 21 sep
De Vegafabriek, Nijeveen
€ 27,50

EXTRA INFORMATIE

Daryll-Ann staat op 21 september in de Kaashal van De Vegafabriek voor een heuse warm-up show.
Daryll-Ann keert terug met een clubtour, in de originele bezetting. De bandleden – Jelle Paulusma, Anne Soldaat, Jeroen Kleijn, Jeroen Vos en Coen Paulusma – schijnen al maandenlang intensief te repeteren in de bossen bij Den Dolder om straks aan hun tweede leven te beginnen. Met een pak klassiekers van invloedrijke albums zoals ‘Seaborne West’, ‘Happy Traum’ en ‘DA Live’ doen ze voor de eerste keer Kolderveen aan. En ze komen met nieuw werk onder hun arm: SPRING!
Want het kan gewoon: een band tig jaar stil leggen, hergroeperen en terugkeren met een super urgente song. Daryll-Ann bewijst ‘t met A Note About Time, een psychedelische rocker van Jelle Paulusma die protesteert tegen verplichtingen en verwachtingen.
De track is de eerste van Spring, een fonkelnieuw album dat in september verschijnt en de herrijzenis van Daryll-Ann luister bijzet.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Vegafabriek in Nijeveen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Vegafabriek in Nijeveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Daryll-Ann in De Vegafabriek plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Daryll-Ann

Foto Daryll-Ann te Dauwpop 2014 Foto Daryll-Ann te Daryll-Ann - 6/3 - Tivoli Foto Daryll-Ann te Daryll-Ann - 6/3 - Tivoli Foto Daryll-Ann te Dauwpop 2014 Foto Daryll-Ann te Daryll-Ann - 6/3 - Tivoli Foto Daryll-Ann te Life I Live Festival 2014
 
Bekijk alle 42 foto's van Daryll-Ann

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws