event: Kaynaş Club in Melkweg op ZATERDAG 01 FEBRUARI 2025

ZA.
01 FEB
KAYNAŞ CLUB 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2025
Hoofdprogramma Min Taka Oh Voyage Palmiyeler

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Kaynaş Club is een avond in het teken van Anatolische muziek. 'Kaynaş', het Turkse woord voor 'samenkomen' of 'vermengen', vertaalt zich muzikaal naar acts die traditionele klanken mengen met een breed scala aan genres. Uiteenlopend van psychfolk, hypnotiserende saz-melodieën en zelfs elektronische beats. Na een eerste uitverkochte editie keert Kaynaş Club in 2025 terug met onder andere Palmiyeler, Oh Voyage en Min Taka. Na afloop van het festival duiken we ook de nacht in met Kaynaş NightClub.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kaynaş Club in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals