event: Popquiz XL in Podium Victorie op ZONDAG 22 SEPTEMBER 2024

ZO.
22 SEP
POPQUIZ XL Grolsch Zaal, 13:00 uur Podium Victorie, Alkmaar
2024
Toegang 32,50

EXTRA INFORMATIE

Pop in de Kop organiseert Popquiz XL Verjaardagseditie

Voor de eerste popquiz van het jaar pakken we net als vorig jaar groot uit! Op zondag 22 september wordt onze grote zaal omgetoverd tot gezellige kroeg en kun je aanschuiven voor de Popquiz XL, georganiseerd door Pop in de Kop. Dit keer een extra feestelijke editie: de organisatoren zijn jarig en geven een feestje.

Of je nu de hele Top 40 uit je hoofd kent of excelleert in guilty pleasures, iedereen krijgt de kans om te shinen tijdens deze quiz. Dus nodig je vrienden, familie of buren uit en meld je snel aan voordat de kroeg vol zit.

Tickets
Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal zicht heeft op het podium, bestaan de teams voor deze editie uit drie personen. Hoe werkt het? Je koopt een groepsticket voor je team a 29,90 euro. Stel snel je ideale team samen en doe mee met de leukste quiz van het jaar!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Podium Victorie in Alkmaar. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Podium Victorie in Alkmaar? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Popquiz XL in Podium Victorie plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]