concert: De Toegift in EKKO op ZATERDAG 15 FEBRUARI 2025

  • De Toegift
    Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
ZA.
15 FEB
DE TOEGIFT 20:00 uur EKKO, Utrecht
2025
Hoofdprogramma De Toegift
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets De Toegift in EKKO
Tickets De Toegift:
Weet waar je koopt!
za 15 feb
EKKO, Utrecht
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Vanuit het niets doemt begin 2023 plotseling De Toegift op. De melancholische Zeeuwse klanken van het zelfgetitelde debuutalbum waaien met windkracht 10 over naar het vasteland van Nederland en België. Met eigenzinnige teksten en een frisse mix van indie, folk, en jazz brengt dit zestal een vernieuwende sound naar de Nederlandse muziekscene. Inmiddels aangevuld met violist en dwarsfluitist, blijft De Toegift op ook zoek naar het experiment, wat ook te horen is op de remix-EP ‘De vormen voelen vreemd’ die uitkwam in de zomer van 2023, waar de band samenwerkingen opzocht met onder andere Lucky Fonz III en Gladde Paling. Met een debuutalbum op zak tourt De Toegift door Nederland!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in EKKO in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Toegift in EKKO plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van De Toegift

Foto De Toegift te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto De Toegift te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto De Toegift te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto De Toegift te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto De Toegift te Popronde Nijmegen 2022 Foto De Toegift te Popronde Nijmegen 2022
 
Bekijk alle 10 foto's van De Toegift

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws