concert: Rilan & The Bombardiers in Melkweg op WOENSDAG 18 DECEMBER 2024

  • Rilan & The Bombardiers
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
WO.
18 DEC
RILAN & THE BOMBARDIERS Upstairs, 20:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Rilan & The Bombardiers
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Rilan & The Bombardiers in Melkweg
Tickets Rilan & The Bombardiers:
Weet waar je koopt!
wo 18 dec
Melkweg, Amsterdam
€ 23,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Rilan & The Bombardiers brengen een explosieve mix van rock, soul, en funk. Met frontman Rilan Ramhane aan het roer, veroverde de band al snel de internationale scene met hun hit "Walking On Fire," die opdook in Hollywood-producties. Hun debuutalbum "Afrodite" en spetterende optredens hebben de band stevig op de kaart gezet. Klaar voor een energieke show in de Melkweg? Zorg dat je erbij bent!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op zaterdag 14 september 2024 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rilan & The Bombardiers in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Rilan & The Bombardiers

Foto Rilan & The Bombardiers te Koningspop 2016 Foto Rilan & The Bombardiers te Bevrijdingsfestival Utrecht 2013 Foto Rilan & The Bombardiers te Vintage Trouble - 24/1 - TivoliVredenburg Foto Rilan & The Bombardiers te Bevrijdingsfestival Utrecht 2013 Foto Rilan & The Bombardiers te Huntenpop 2018 Foto Rilan & The Bombardiers te Popronde Leiden 2016
 
Bekijk alle 18 foto's van Rilan & The Bombardiers

Gerelateerd nieuws