concert: HiiGo in TivoliVredenburg op ZATERDAG 29 MAART 2025

ZA.
29 MRT
HIIGO Club Nine, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2025
Hoofdprogramma HiiGo
Concert uitverkocht
HiiGo in TivoliVredenburg is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 29 mrt
Hiigo
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 17,05

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandstalige popband Hiigo spreekt iedereen aan die een oor heeft voor fijne melodieën, catchy gitaren en mooie teksten. Hiigo haalt inspiratie uit bands als The 1975, maar ook uit de zachtmoedige elektronische folk van Bon Iver. Tekstueel beschrijven de vijf jongens uit Zwolle de eeuwige zoektocht naar het ‘ouder worden’. Debuut EP Thuis (2024) bevat de Radio 2-TopSong Tankstation, dat het schopte tot nummer 1 van de Verrukkelijke 15. Inmiddels is er alweer een nieuwe single: Achterom. Weetje voor de Popquiz: Hiigo is vernoemd naar de hond van zanger Hans van der Werf!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat HiiGo in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van HiiGo

Foto HiiGo te Starsailor - 23/08 - TivoliVredenburg Foto HiiGo te Starsailor - 23/08 - TivoliVredenburg Foto HiiGo te Starsailor - 23/08 - TivoliVredenburg Foto HiiGo te Bevrijdingsfestival Overijssel 2024
 
Bekijk alle 4 foto's van HiiGo

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals