concert: Vic Willems in EKKO op DONDERDAG 13 MAART 2025

  • Vic Willems
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Vic Willems
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
DO.
13 MRT
VIC WILLEMS 19:30 uur EKKO, Utrecht
2025
Hoofdprogramma Vic Willems
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Vic Willems in EKKO
Tickets Vic Willems:
Weet waar je koopt!
do 13 mrt
EKKO, Utrecht
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Van jongs af aan vangt Vic Willems zijn leven al in liedjes. Wat begon met alleen een akoestische gitaar, is nu uitgegroeid tot een uitgebreide muziekcarrière waarin hij, zowel voor zichzelf als voor anderen, volledige arrangementen en producties creëert. Voor zijn aankomende derde album, ‘Meester Van Niks’, zocht de Utrechtse songwriter nieuwe samenwerkingen op, waaronder met de alom geprezen producer Rijnbaart. In deze samenwerking worden de DIY-thuisopnames van Vic Willems naar uitdagende hoogtes getild, wat resulteert in een scherp en actueel album waar folk en innovatie elkaar omarmen. Hoe dat klinkt? Je kunt het live ervaren tijdens de album release in EKKO, waarbij je wordt uitgenodigt om je te laten meeslepen door de innemende Nederlandstalige teksten die klinken over scherpe, vernieuwende producties.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in EKKO in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Vic Willems in EKKO plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Vic Willems

Foto Vic Willems te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Vic Willems te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Vic Willems te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Vic Willems

Gerelateerd nieuws