concert: De Etalage in Hedon op WOENSDAG 09 OKTOBER 2024

WO.
09 OKT
DE ETALAGE Kleine zaal, 20:30 uur Hedon, Zwolle
2024

Concert gratis

Dit is een gratis toegankelijk concert!
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets De Etalage in Hedon
Tickets De Etalage:
Weet waar je koopt!
wo 09 okt
Hedon, Zwolle

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

De Etalage is terug! Iedereen is bijgekomen van de zomer en klaar om weer nieuwe muziek te ontdekken en dat doe je natuurlijk het best bij De Etalage. Het programmaonderdeel waarin door ons talentontwikkelingsteam en onze programmeurs geselecteerde artiesten zichzelf presenteren in Hedon en het publiek kennis laten maken met hun muziek. Elke twee maanden is er een nieuwe editie van De Etalage. Tijdens elke editie spelen er maar liefst drie veelbelovende acts. Op 9 oktober staat de hele avond in het teken van 'indie' en verwelkomen we Doubland, Herschel's Map en Gewoon Jonathan! Lees meer over de acts onder het kopje 'over de artiest' en vergeet niet je gratis ticket te claimen!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 12 september 2024 09:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Hedon in Zwolle. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Etalage in Hedon plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten