concert: Arooj Aftab in Bozar - Paleis voor Schone Kunsten op WOENSDAG 16 OKTOBER 2024

  • Arooj Aftab
    Arooj Aftab - 14/06 - De Duif/Paradiso
    © Susana Martins
  • Arooj Aftab
    Arooj Aftab - 14/06 - De Duif/Paradiso
    © Susana Martins
WO.
16 OKT
AROOJ AFTAB 20:00 uur Bozar - Paleis voor Schone Kunsten, Brussel
2024
Hoofdprogramma Arooj Aftab

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Met het album Vulture Prince zette Arooj Aftab in 2021 een artistiek statement neer dat de internationale muziekwereld met verstomming sloeg. Het gebeurt dan ook niet vaak dat jazz, Zuid-Aziatische klassieke muziek, blues en folk de bouwstenen worden voor een muziekcarrière. De zangeres met Pakistaanse roots bevestigde op Love In Exile, een uitgepuurd en uitgespannen album met Vijay Iyer en Shahzad Ismaily. Bij Bozar zal Aftab haar nieuwste album Night Reign presenteren. Los van de boeiende features (James Francies, Moor Mother, Vijay Iyer, ...) laat ze zich gidsen door haar ijle stem, intuïtief de nacht in. De nacht is voor haar een moment van reflectie waarin ze tot de essentie komt van het leven. Wanneer de avond valt, val jij zonder twijfel voor de vocaliteit van Arooj Aftab.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Bozar - Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Bozar - Paleis voor Schone Kunsten in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Arooj Aftab in Bozar - Paleis voor Schone Kunsten plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Arooj Aftab

Foto Arooj Aftab te North Sea Jazz 2024 - zaterdag Foto Arooj Aftab te Arooj Aftab - 14/06 - De Duif/Paradiso Foto Arooj Aftab te North Sea Jazz 2024 - zaterdag Foto Arooj Aftab te Arooj Aftab - 14/06 - De Duif/Paradiso Foto Arooj Aftab te North Sea Jazz 2024 - vrijdag Foto Arooj Aftab te Arooj Aftab - 14/06 - De Duif/Paradiso
 
Bekijk alle 18 foto's van Arooj Aftab

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws