concert: Yevgueni in Ancienne Belgique (AB) op ZONDAG 09 FEBRUARI 2025

ZO.
09 FEB
YEVGUENI Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2025
Hoofdprogramma Yevgueni

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Op 9 (!) februari 2000 winnen Klaas Delrue, Geert Noppe en Maarten Van Mieghem het Interfacultair Songfestival aan de KU Leuven. Toen nog voluit als Evguenie Sokolov, naar de gelijknamige, lichtjes hilarische instrumental van Serge Gainsbourg. Eerste prijs: een voorprogramma op Student Welcome op de Oude Markt. Ze kijken naar mekaar en denken alle drie hetzelfde: “We zijn vertrokken!”

Het vervolg is niets minder dan een jongensdroom die al een kwarteeuw blijft duren. Op hun CV: inmiddels 7 studioalbums. 3 keer goud. Om en bij de 100.000 verkochte exemplaren. 4 MIA-nominaties. 1 Vlaamse Cultuurprijs voor Muziek. 750 concerten. Teveel singles voor een ‘Best Of’.

Om een kwarteeuw Yevgueni uitbundig te vieren, krijgt u alvast een dubbel programma aangeboden waar geen enkele Yevgueni-fan mag ontbreken!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ancienne Belgique (AB) in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Yevgueni in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws