concert: Miss Angel in Ancienne Belgique (AB) op VRIJDAG 18 OKTOBER 2024

VR.
18 OKT
MISS ANGEL AB Club, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2024
Hoofdprogramma Miss Angel

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Rapper/MC Miss Angel heeft een scherpe pen, bakken charisma en stijl voor tien. De Antwerpse is sinds haar jeugd op Linkeroever omringd door hiphop, maar haar echte muzikale reis begon in 2018. Ze pende dat jaar haar eerste nummers neer, vond haar stem en ging met bevriende beatmakers de studio in om haar ideeën om te zetten in muziek. De jaren daarna volgen de collabs: Miss duikt de studio in met Selah Sue, Zwangere Guy, Blu Samu, Martha Da’Ro, KRANKk, Le Motel, Commander Spoon, … Ook de Belgische film- en tv-wereld klopt aan (Binti, Roomies).
Fast-forward naar vandaag. Miss Angel is een van meest toonaangevende vrouwelijke rappers/MC’s van ons land en is helemaal klaar voor het grote werk met haar aankomende debuutplaat MISS’UNDERSTOOD.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ancienne Belgique (AB) in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Miss Angel in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerd nieuws