concert: Chill Bump in Ancienne Belgique (AB) op ZATERDAG 08 FEBRUARI 2025

ZA.
08 FEB
CHILL BUMP AB Club, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2025
Hoofdprogramma Chill Bump

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Chill Bump - het duo dat bestaat uit rapper Miscellaneous en beatmaker Bankal - werd in 2011 opgericht in Tours, Frankrijk en is terug van weggeweest. Terug voor meer!
De collab tussen Miscellaneous en Bankal was vanaf het begin krachtig door de samensmelting van hun Engelstalige en Franstalige achtergrond. Met Back For More begint de groep aan een drieluik van EP's die in de loop van 2024 zullen verschijnen. Het wordt een kans om verschillende facetten van hun muzikale identiteit, drie stukjes van een rap-puzzel, te ontdekken. Ze blijven daarbij trouw aan hun roots en vermijden commerciële clichés, wat resulteert in een rauw en eerlijk geluid dat resoneert bij een breed publiek. Chill Bump heeft zijn eigen universum gecreëerd, waar de grenzen tussen hiphop, electronica en poëzie vervagen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ancienne Belgique (AB) in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Chill Bump in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]