concert: Martin Kohlstedt in Ancienne Belgique (AB) op VRIJDAG 07 MAART 2025

VR.
07 MRT
MARTIN KOHLSTEDT ABTheater, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2025
Hoofdprogramma Martin Kohlstedt

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Martin Kohlstedt wordt beschouwd als een van dé toonaangevende componisten, pianisten en producers van instrumentale en elektronische muziek en vaak - niet verwonderlijk, wel voorspelbaar - in een adem genoemd met die andere hedendaagse, neoklassieke held: Nils Frahm. Zijn albumreleases en concerten overal ter wereld hebben hem internationale faam opgeleverd.
Kohlstedt omschrijft de vruchten van zijn werk als ‘modulaire composities’: de stukken zijn voortdurend in beweging. Improvisatie is, net zoals interactie met het publiek, een belangrijk onderdeel van het creatieve proces.
The Daily Telegraph: "The music's repetitive patterns and modal harmonies sometimes reminded one of other music often described as hypnotic, from Ryuichi Sakamoto to Ludovico Einaudi. What sets Kohlstedt apart is the undercurrent of anxiety, and the occasional moments of grandeur."

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ancienne Belgique (AB) in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Martin Kohlstedt in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerd nieuws