concert: Turfy Gang in Paard op VRIJDAG 21 FEBRUARI 2025

  • Turfy Gang
    Hullabaloo 2023
    © Melissa van Koldam
  • Turfy Gang
    Hullabaloo 2023
    © Melissa van Koldam
VR.
21 FEB
TURFY GANG Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2025
Hoofdprogramma Turfy Gang
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Turfy Gang in Paard
Tickets Turfy Gang:
Weet waar je koopt!
vr 21 feb
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

De muzikale carrière van de zeven jongens begon als een uit de hand gelopen grap, maar in 2021 maakte Turfy Gang toch haar intrede in de Nederlandse muziekscene. De groep maakte muziek om mee te chillen, maar omdat hun Sonos device geen verbinding meer maakte met SoundCloud, moesten ze hun zelfgemaakte tracks wel op Spotify zetten. Dat bleek onverwachts aan te slaan.

De herkenbare teksten en positieve energie van de groep zorgen inmiddels voor de ene hit na de andere. De echte doorbraak kwam nadat ze de single Buren live speelden. Het nummer werd een enorme hit en leverde hen meer dan 14 miljoen streams en een gouden plaat op. Inmiddels zijn vele andere nummers gevolgd, zo kun je Turfy Gang kennen van Je Voelt Ons, Padellen en Nieuwe Dag. Deze Poppodium Tour belooft groter en energieker te zijn dan ooit en is een uitgebreide muzikale ervaring met live-elementen.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 19 september 2024 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paard in Den Haag. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Turfy Gang in Paard plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Turfy Gang

Foto Turfy Gang te Hullabaloo 2023 Foto Turfy Gang te Hullabaloo 2023
 
Bekijk alle 2 foto's van Turfy Gang

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws