concert: Nagasaki Swim in Paradiso op DONDERDAG 27 MAART 2025

  • Nagasaki Swim
    Metropolis Festival 2022
    © Anja de Bruijn
  • Nagasaki Swim
    Metropolis Festival 2022
    © Anja de Bruijn
DO.
27 MRT
NAGASAKI SWIM Kleine Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2025
Hoofdprogramma Nagasaki Swim
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Nagasaki Swim in Paradiso
Tickets Nagasaki Swim:
Weet waar je koopt!
do 27 mrt
Paradiso, Amsterdam
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Met ferme wortels in Rotterdam, twee albums op zak en een derde in de maak, groeit Nagasaki Swim vele kanten op. De band, opgericht door Jasper Boogaard, maakt warmhartige folknummers die het ene moment euforisch voelen en het andere moment onverschrokken zijn. Met hun scherpzinnige debuutalbum 'The Mirror', het daaropvolgende 'Everything Grows', én een singlerelease met Paradiso Vinyl Club, heeft Nagasaki Swim al meerdere tournees gemaakt door Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Naast frontman Boogaard bestaat de vaste kern meestal uit multi-instrumentalist Kat Kalkman (Library Card), bassist Juliette van Balen (Sarah Julia) en drummer Paul Dijkman (Coaster). Als het weer het toelaat, sluit er ook een wisselende groep muzikanten aan op viool, lapsteel en saxofoon. Afhankelijk van het seizoen, het album, en soms zelfs de windrichting, klinkt de band elke keer nét wat anders. Wat het nieuwe album zal brengen, blijft nog een verrassing.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 20 september 2024 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nagasaki Swim in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Nagasaki Swim

Foto Nagasaki Swim te Metropolis Festival 2022 Foto Nagasaki Swim te Metropolis Festival 2022 Foto Nagasaki Swim te Metropolis Festival 2022
 
Bekijk alle 3 foto's van Nagasaki Swim

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws