concert: Melle in Simplon op ZATERDAG 22 MAART 2025

  • Melle
    Leah Rye - 02/09 - Patronaat
    © Irwan Notosoetarso
  • Melle
    Leah Rye - 02/09 - Patronaat
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
22 MRT
MELLE Kleine Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2025
Hoofdprogramma Melle
Toegang €15,-

EXTRA INFORMATIE

Singer-songwriter en multi-instrumentalist Melle vangt de magie van muziek in eerlijke en organisch klinkende indiepop/folk nummers. Met grote passie zingt hij over liefde en verlies. Zijn melodieën zijn erg memorabel en zijn teksten heel persoonlijk, vaak met een troostende boodschap. Zijn repertoire varieert van intieme, akoestische ballads, die doen denken aan artiesten zoals Phoebe Bridgers en Sufjan Stevens, tot energieke popliedjes die klinken als Sam Fender en Coldplay.

Melle is niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Zijn muziek werd grijsgedraaid op nationale radio. Afgelopen jaar bracht hij zijn nostalgische debuutalbum Memories That I Am uit. Dit jaar tourt hij als voorprogramma van Douwe Bob met 21 shows door Nederland en werkt hij ondertussen aan nieuwe muziek. De eerste nummers hiervan zullen dit najaar voor het eerst te horen zijn tijdens zijn eerste eigen clubtour. En daarmee komt hij ook naar Simplon!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Simplon in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Simplon in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Melle in Simplon plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Melle

Foto Melle te Leah Rye - 02/09 - Patronaat Foto Melle te Melle - 08/06 - Gebr. de Nobel Foto Melle te Popronde Alkmaar 2021 Foto Melle te Melle - 08/06 - Gebr. de Nobel Foto Melle te Leah Rye - 02/09 - Patronaat Foto Melle te Melle - 08/06 - Gebr. de Nobel
 
Bekijk alle 16 foto's van Melle

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws