concert: Jeangu Macrooy in De Nieuwe Kerk op MAANDAG 18 NOVEMBER 2024

  • Jeangu Macrooy
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Vrijdag
  • Jeangu Macrooy
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
MA.
18 NOV
JEANGU MACROOY 20:00 uur De Nieuwe Kerk, Den Haag
2024
Hoofdprogramma Jeangu Macrooy
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jeangu Macrooy in De Nieuwe Kerk
Tickets Jeangu Macrooy:
Weet waar je koopt!
ma 18 nov
De Nieuwe Kerk, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

De muzikale reis van Jeangu Macrooy (Paramaribo, 1993) begint als hij op zijn dertiende een gitaar krijgt van zijn ouders en met zijn tweelingbroer Xillan een muzikaal duo vormt. Jeangu’s muzikale ambities zijn echter groot, dus vertrekt hij in 2014 vanuit Suriname naar Nederland. Daar ontmoet hij producer/componist Perquisite, die hem tekent bij zijn label Unexpected Records en hem als muziekproducer en manager bijstaat. Vanaf de release van zijn debuut-EP ‘Brave Enough’ (2016) stapt Jeangu met zevenmijlslaarzen door de Nederlandse muziekwereld: hij wordt 3FM Talent, doet mee aan de Popronde, speelt voorprogramma’s van o.a. Selah Sue, is regelmatig te gast bij De Wereld Draait Door, staat op Noorderslag en wordt genomineerd voor de Edisons Pop als Beste Nieuwkomer.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 20 september 2024 12:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Nieuwe Kerk in Den Haag. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Nieuwe Kerk in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jeangu Macrooy in De Nieuwe Kerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Jeangu Macrooy

Foto Jeangu Macrooy te Wende's Kaleidoscoop Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy - 1/12 - Fluor Foto Jeangu Macrooy te Lowlands 2017 - Zaterdag Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy - 1/12 - Fluor Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy & Jazz Orchestra Of The Concertgebouw - 26/10 - TivoliVredenburg Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy - 19/05 - Luxor Live
 
Bekijk alle 120 foto's van Jeangu Macrooy

Gerelateerd nieuws