concert: dead tooth in V11 op DONDERDAG 14 NOVEMBER 2024

DO.
14 NOV
DEAD TOOTH 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2024
Hoofdprogramma Dead Tooth
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets dead tooth in V11
Tickets dead tooth:
Weet waar je koopt!
do 14 nov
V11, Rotterdam
€ 13,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

In het donkere en dreigende post-punklandschap schijnt het New Yorkse Dead Tooth als de Poolster—helder, opgewekt en een gids voor degenen die uit de schaduwen willen ontsnappen. Hoewel hun geluid een ondertoon van duisternis behoudt, wordt het gekenmerkt door een aanstekelijke energie en een brede, ongegeneerde glimlach. Voor liefhebbers van dissonante, dystopische post-punk biedt Dead Tooth een verfrissende mix van meeslepende hooks en gedurfde, scherpe teksten.

Wat het geheel nog opwindender maakt, is dat deze vijfkoppige band tot nu toe slechts een handvol singles en twee EP's heeft uitgebracht. Ondanks hun beperkte discografie hebben ze al veel aandacht getrokken, met optredens als voorprogramma van bands als Hand Habits, The Space Lady en Current Joys, en waren ze het support op de 2023 tour van Bass Drum of Death. Momenteel staat Dead Tooth op het punt een nieuwe EP uit te brengen.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op maandag 23 september 2024 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in V11 in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van V11 in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat dead tooth in V11 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]