concert: Scott Bradlee's Postmodern Jukebox in Kursaal Oostende op VRIJDAG 23 MEI 2025

  • Scott Bradlee's Postmodern Jukebox
    Paaspop 2016 - Zondag
    © René Obdeijn
  • Scott Bradlee's Postmodern Jukebox
    Paaspop 2016 - Zondag
    © René Obdeijn
VR.
23 MEI
SCOTT BRADLEE'S POSTMODERN JUKEBOX 20:00 uur Kursaal Oostende, Oostende
2025
Bestel tickets voor dit concert
Start voorverkoop: vrijdag 27 september 10:00 uur Nog dg uur min sec tot voorverkoop begint
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint

EXTRA INFORMATIE

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox, opgericht door pianist Scott Bradlee uit New York, is een collectief van wisselende muzikanten dat hedendaagse hits transformeert in vintage jazz- en swingstijlen uit het begin van de twintigste eeuw. De band werd bekend met hun bijzondere covers van nummers van Lady Gaga, Katy Perry en The White Stripes, vaak in een klassieke big band- of dixielandstijl. Sinds hun eerste video, opgenomen in Bradlee's appartement in 2011, heeft Postmodern Jukebox wereldwijd succes behaald met meer dan 1,9 miljard YouTube-plays. De samenstelling van de band verandert continu, met inmiddels meer dan zeventig muzikanten die deel hebben uitgemaakt van de band.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Kursaal Oostende in Oostende. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Kursaal Oostende in Oostende? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Scott Bradlee's Postmodern Jukebox in Kursaal Oostende plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

Foto Scott Bradlee's Postmodern Jukebox te Paaspop 2016 - Zondag Foto Scott Bradlee's Postmodern Jukebox te Paaspop 2022 Foto Scott Bradlee's Postmodern Jukebox te Paaspop 2022 Foto Scott Bradlee's Postmodern Jukebox te Paaspop 2022 Foto Scott Bradlee's Postmodern Jukebox te Paaspop 2016 - Zondag Foto Scott Bradlee's Postmodern Jukebox te Paaspop 2016 - Zondag
 
Bekijk alle 15 foto's van Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws