concert: Greta van Fleet in Vorst Nationaal op DINSDAG 12 NOVEMBER 2024

  • Greta van Fleet
    Greta Van Fleet - 21/3 - Melkweg
    © Joyce van Doorn
  • Greta van Fleet
    Greta Van Fleet - 21/3 - Melkweg
    © Joyce van Doorn
DI.
12 NOV
GRETA VAN FLEET 20:00 uur Vorst Nationaal, Brussel
2024
Hoofdprogramma Greta van Fleet

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Voor hun nieuwe album dook het viertal de legendarische RCA Studios in Nashville in met een duidelijk doel voor ogen: de pure energie van hun wereldberoemde live-optredens vastleggen op plaat. Op het 10 tracks tellende nieuwe album verkent de band de dualiteit tussen fantasie en realiteit, en het contrast tussen licht en donker. Mis Greta Van Fleet, met landgenoten Mt. Joy als voorprogramma, niet op 12 november in Vorst Nationaal!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Vorst Nationaal in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Vorst Nationaal in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Greta van Fleet in Vorst Nationaal plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Greta van Fleet

Foto Greta van Fleet te Pinkpop 2024 - Zondag Foto Greta van Fleet te Greta van Fleet - 12/11 - AFAS Live Foto Greta van Fleet te Pinkpop 2024 - Zondag Foto Greta van Fleet te Greta van Fleet - 29/10 - 013 Foto Greta van Fleet te Greta van Fleet - 08/11 - Ziggo Dome Foto Greta van Fleet te Greta Van Fleet - 21/3 - Melkweg
 
Bekijk alle 62 foto's van Greta van Fleet

Gerelateerd nieuws