concert: Sylvie Kreusch in Vooruit op VRIJDAG 11 APRIL 2025

  • Sylvie Kreusch
    Dauwpop 2022
    © Anne-Marie Kok
  • Sylvie Kreusch
    Motel Mozaique 2022
    © Anja de Bruijn
VR.
11 APR
SYLVIE KREUSCH 20:00 uur Vooruit, Gent
2025
Hoofdprogramma Sylvie Kreusch
Bestel tickets voor dit concert
vr 11 apr
Start voorverkoop: vrijdag 27 september 11:00 uur Nog dg uur min sec tot voorverkoop begint
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint

EXTRA INFORMATIE

Singer-songwriter Sylvie Kreusch uit Antwerpen maakt spannende, filmische artpop met invloeden van indie en symfonische muziek. De Vlaamse trapte haar carrière af als lid van indiepopband Soldier's Heart en voegde zich in 2016 bij Warhaus, de band van Maarten Devoldere van Balthazar. In 2019 bracht ze haar eerste solo-EP 'BADA BING! BADA BOOM!' uit, opgevolgd door debuutalbum 'Montbray' in 2021. Kreusch onderscheidt zich door haar unieke mix van stijlen en invloeden; ze vermijdt dertien-in-een-dozijn popmuziek, mysterie en suggestie voeren bij haar de boventoon. Ze combineert haar muziek daarnaast veelvuldig met visuele kunst en trekt hiermee ook veel aandacht in de internationale film- en modewereld; zo schreef ze onder andere muziek voor modehuis Prada.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Vooruit in Gent. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Vooruit in Gent? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sylvie Kreusch in Vooruit plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Sylvie Kreusch

Foto Sylvie Kreusch te Wende's Kaleidoscoop Foto Sylvie Kreusch te Motel Mozaique 2022 Foto Sylvie Kreusch te Dauwpop 2022 Foto Sylvie Kreusch te Dauwpop 2022 Foto Sylvie Kreusch te Dauwpop 2022 Foto Sylvie Kreusch te Motel Mozaique 2022
 
Bekijk alle 9 foto's van Sylvie Kreusch

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws