concert: Pond in Botanique op ZONDAG 06 OKTOBER 2024

  • Pond
    Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Pond
    Lowlands 2019 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
ZO.
06 OKT
POND Museum, 20:00 uur Botanique, Brussel
2024
Hoofdprogramma Pond

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

POND is een van de meest gevarieerde, onderzoekende en complete bands binnen de psych rock wereld, en dit jaar toeren ze doorheen verschillende continenten, en brengen ze nog eens nieuwe muziek uit ook. De Australiërs maken al samen muziek sinds 2010, maar het was pas met de release van ‘Beard, Wives, Denim’ uit 2013 dat de band meer werd dan gewoon een groepje vrienden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Botanique in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Botanique in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pond in Botanique plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Pond

Foto Pond te Pond - 29/10 - Melkweg Foto Pond te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag Foto Pond te Lowlands 2019 - Zondag Foto Pond te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag Foto Pond te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag Foto Pond te Where The Wild Things Are 2015 - zondag
 
Bekijk alle 22 foto's van Pond

Gerelateerde concerten