concert: Jake Bugg in Botanique op DONDERDAG 14 NOVEMBER 2024

  • Jake Bugg
    Where The Wild Things Are 2013
  • Jake Bugg
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg
DO.
14 NOV
JAKE BUGG Orangerie, 20:00 uur Botanique, Brussel
2024
Hoofdprogramma Jake Bugg

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Opgegroeid met de klanken van The Beatles, Bob Dylan, Jimi Hendrix en de Gallagher broertjes, combineert de indiefolk en Britpop van Jake Bugg arbeidersarrogantie met een wrange, verweerde romantiek. Net het succes van zijn titelloze debuutalbum uit 2012, dat dubbel platina haalde, heeft Bugg een wilde rit gemaakt nog voordat hij zijn tienerjaren was gepasseerd. Hij volgde die plaat op met ‘Shangri La’ dat geproduceerd werd door Rick Rubin (Beastie Boys, Jay-Z, Neil Diamond, Adele) en ‘Hearts That Strain’, dat geproduceerd werd door Dan Auerbach van The Black Keys. Het leverde hem plekjes op in het voorprogramma van artiesten als Lana Del Rey, Example en Michael Kiwanuka.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Botanique in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Botanique in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jake Bugg in Botanique plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Jake Bugg

Foto Jake Bugg te Songbird Festival 2016 - Zondag Foto Jake Bugg te Songbird Festival 2016 - Zondag Foto Jake Bugg te Where The Wild Things Are 2013 Foto Jake Bugg te Songbird Festival 2016 - Zondag Foto Jake Bugg te Jake Bugg - 10/3 - Tivoli Foto Jake Bugg te Jake Bugg - 10/3 - Tivoli
 
Bekijk alle 33 foto's van Jake Bugg

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws