concert: Les Nuits Weekender in Botanique op VRIJDAG 01 NOVEMBER 2024

  • Blue Bendy
    Loose Ends 2023
    © Anja de Bruijn
  • Tramhaus
    Lowlands 2022 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
VR.
01 NOV
LES NUITS WEEKENDER 20:00 uur Botanique, Brussel
2024

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Elke concertliefhebber weet: in november kom je oren en ogen tekort om al je favoriete artiesten aan het werk te zien. En toch misten wij tegelijk ook de tijd en de ruimte om tegemoet te kunnen komen aan de concertwensen van publiek en artiesten. Gelukkig hebben wij een oplossing voor beide problemen gevonden!

Botanique presenteert: Les Nuits Weekender, een najaarseditie van ons jaarlijks festival, dat plaatsvindt op 1, 2 en 3 november.

Vandaag kondigen we meteen een hoopje namen aan voor onze eerste editie. Onder meer Kelly Lee Owens, Tramhaus, Fabiana Palladino, English Teacher en Wu-Lu tekenen present. In totaal zullen er, verspreid over drie dagen en drie podia, zo'n 55 acts aan het werk te zien zijn. Verwacht je aan een eclectisch en avontuurlijk festijn, met enkele van de spannendste nieuwe namen in de alternatieve muziek, wars van genres.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Botanique in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Botanique in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Les Nuits Weekender in Botanique plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Blue Bendy , Crystal Murray , Fabiana Palladino , Gen , Hyper Gal , Kumo 99 , Lady Donli , Landrose , Pretty Girl , Sadandsolo , Shoko Igarashi , Tramhaus

Foto Blue Bendy te Loose Ends 2023 Foto Blue Bendy te Loose Ends 2023 Foto Blue Bendy te Loose Ends 2023 Foto Blue Bendy te Loose Ends 2023 Foto Blue Bendy te Loose Ends 2023 Foto Crystal Murray te Eurosonic Noorderslag 2020 - woensdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Blue Bendy
Bekijk alle 3 foto's van Crystal Murray
Bekijk alle 37 foto's van Tramhaus

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws