concert: Bodega in Botanique op MAANDAG 30 SEPTEMBER 2024

  • Bodega
    Bodega - 26/02 - Bitterzoet
    © Susana Martins
  • Bodega
    Bodega - 26/02 - Bitterzoet
    © Susana Martins
MA.
30 SEP
BODEGA Museum, 20:00 uur Botanique, Brussel
2024
Hoofdprogramma Bodega
Voorprogramma Bernadette Maries

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Soms moet je een stap terugzetten om vooruit te geraken. Dat is het geval bij BODEGA, punkkunstenaars en cultuurcritici in één, die op hun nieuwe album een nieuwe toekomst boetseren uit de met fuzz en consumentisme doordrenkte fragmenten van hun verleden. Acht jaar geleden, toen de band nog BODEGA BAY heette, releaseten ze ‘Our Brand Could Be Yr Life’, een verzameling pakkende indierockliedjes over de langzame penetratie van kapitalistische logica in de jeugdcultuur.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Botanique in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Botanique in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bodega in Botanique plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Bodega , Bernadette Maries

Foto Bodega te Bodega - 26/02 - Bitterzoet Foto Bodega te Bodega - 26/02 - Bitterzoet Foto Bodega te Bodega - 26/02 - Bitterzoet Foto Bodega te Bodega - 26/02 - Bitterzoet Foto Bodega te Bodega - 26/02 - Bitterzoet Foto Bodega te Bodega - 26/02 - Bitterzoet
 
Bekijk alle 16 foto's van Bodega

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws