concert: Herve in Botanique op ZONDAG 27 OKTOBER 2024

  • Herve
    Paléo 2023
    © Melanie Lemahieu
  • Herve
    Paléo 2023
    © Melanie Lemahieu
ZO.
27 OKT
HERVE Orangerie, 20:00 uur Botanique, Brussel
2024
Hoofdprogramma Herve

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Ga ervoor. Niet aan gisteren denken en zo min mogelijk aan morgen. Dat is de gemoedstoestand die de leidraad vormde bij de productie van ‘Adrénaline’, het derde album van Hervé dat op 31 mei 2024 verschijnt. Het is een verzameling liedjes die op gevoel zijn gecomponeerd en opgenomen in een klein team in Brixham, aan de zuidkust van Engeland. Het opnameproces was een soort terugkeer naar zijn roots voor Hervé, die zich als een echte nummer 10 omringde met zijn familie, zijn goede vrienden en zijn team, om een vorm van collectieve energie opnieuw te mobiliseren en de muziek terug centraal te stellen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Botanique in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Botanique in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Herve in Botanique plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Herve

Foto Herve te Paléo 2023 Foto Herve te Paléo 2023 Foto Herve te Paléo 2023 Foto Herve te Paléo 2023 Foto Herve te Paléo 2023 Foto Herve te Paléo 2023
 
Bekijk alle 8 foto's van Herve