concert: Mura Masa presents: Curve Club in Botanique op VRIJDAG 18 OKTOBER 2024

  • Mura Masa
    Mura Masa - 25/10 - TivoliVredenburg
    © Eva Ruiten
  • Mura Masa
    Lowlands 2017 - Vrijdag
    © Anne-Marie Kok
VR.
18 OKT
MURA MASA PRESENTS: CURVE CLUB Museum, 20:00 uur Botanique, Brussel
2024
Hoofdprogramma Mura Masa

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Een ander kleurrijk voorbeeld is de onvergetelijke single ‘Love$ick’, die een spraakmakende samenwerking was met de New Yorkse rapper A$AP Rocky. Mura Masa, zowel producer en componist als artiest, heeft ook samengewerkt met Stormzy, Charli xcx, Ariana Grande, BTS, Lianne La Havas, Jessie Reyez, Central Cee, Ice Spice, J Balvin en Nao, om er maar een paar te noemen. De release van zijn nieuwe album ‘Curve 1’ is de voorbode van een reeks concerten waarbij hij opnieuw zal stoppen in de Botanique voor een liveshow vol grooves en dansbare ritmes.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Botanique in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Botanique in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mura Masa presents: Curve Club in Botanique plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Mura Masa

Foto Mura Masa te Mura Masa - 29/02 - AFAS Live Foto Mura Masa te Mura Masa - 29/02 - AFAS Live Foto Mura Masa te Mura Masa - 25/10 - TivoliVredenburg Foto Mura Masa te Lowlands 2017 - Vrijdag Foto Mura Masa te Mura Masa - 25/10 - TivoliVredenburg Foto Mura Masa te Mura Masa - 29/02 - AFAS Live
 
Bekijk alle 36 foto's van Mura Masa

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws