concert: Guitar Wolf in Botanique op VRIJDAG 25 OKTOBER 2024

  • Guitar Wolf
    Faster and Louder 2018
    © Jarka van der Velden
  • Guitar Wolf
    Faster and Louder 2018
    © Jarka van der Velden
VR.
25 OKT
GUITAR WOLF Museum, 20:00 uur Botanique, Brussel
2024
Hoofdprogramma Guitar Wolf

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Japanse rockband Guitar Wolf werd in 1987 opgericht in Nagasaki en heeft een eenvoudig motto: speel ‘sneller en harder’. Het gitaar-bas-drum trio vormt de bewaking van alle explosieve, luidruchtige, verzadigde nummers van een pure en eenvoudige rock’n’roll geest. Door de rauwe energie van de Ramones, de hyperactieve opwinding van het genre, gitaarbenaderingen en authentieke ervaring te combineren, zorgt Guitar Wolf voor onvergetelijke en legendarische live-momenten. Hun toewijding aan de met kettingzagen verroeste rock’n’roll is zo absoluut dat het al zo’n dertig jaar een schare onvoorwaardelijke bewonderaars op de been brengt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Botanique in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Botanique in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Guitar Wolf in Botanique plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Guitar Wolf

Foto Guitar Wolf te Guitar Wolf - 19/03 - Paard Foto Guitar Wolf te Guitar Wolf - 19/03 - Paard Foto Guitar Wolf te Guitar Wolf - 19/03 - Paard Foto Guitar Wolf te Guitar Wolf - 19/03 - Paard Foto Guitar Wolf te Guitar Wolf - 19/03 - Paard Foto Guitar Wolf te Guitar Wolf - 19/03 - Paard
 
Bekijk alle 13 foto's van Guitar Wolf