event: LIFF: Saturn Return in Nobel op ZONDAG 20 OKTOBER 2024

ZO.
20 OKT
LIFF: SATURN RETURN Grote Zaal, 16:00 uur Nobel, Leiden
2024
Toegang Regular ticket: €12.00

EXTRA INFORMATIE

Tijdens het Leiden International Film Festival zijn er in de Nobel twee filmvertoningen (en natuurlijk de officiële afterparty!). Beide films hebben iets te maken met muziek. Lees hieronder meer over de film 'Saturn Return', die om 16:00 zal draaien in onze Grote Zaal in samenwerking met Peel Slowly And See.

Saturn Return is het gefictionaliseerde verhaal van een echte band ten tijde van hun grootste crisis. Na een succesvol eerste album en een tegenvallend tweede album ligt de druk op de derde plaat van Los Planetas – een indieband uit Granada in de jaren 90 – ongekend hoog, wat resulteert in een zinderend creatief proces vol ruzie, persoonlijk drama, drugs en break-ups. Dat dit uiteindelijk zou leiden tot een album dat nu als een Spaanse indieklassieker wordt gezien, hadden maar weinig mensen destijds kunnen voorspellen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nobel in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat LIFF: Saturn Return in Nobel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]