concert: The Darts in Botanique op VRIJDAG 18 OKTOBER 2024

VR.
18 OKT
THE DARTS Witloof bar, 20:00 uur Botanique, Brussel
2024
Hoofdprogramma The Darts

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

The Darts zijn een explosieve mix van psychedelische garagepunk, soulvolle zang en demonische orgellijnen. In 2023 hebben Nicole Laurenne en haar band in twaalf maanden tijd Europa helemaal veroverd. Ze speelden 100 concerten, waaronder verschillende uitverkochte shows in Madrid, Londen en Edinburgh, met de release van hun derde album Snake Oil. Hyperactief tussen tournees door, gaat het kwartet weer frontaal in de aanval met vierde album ‘Boomerang’.

Het album is nog maar eens het bewijs dat The Darts weten hoe ze moeten opvallen en verrassen in een scene waar zogezegd alles al gehoord en gedaan is. Als je houdt van het geluid van garage uit de jaren ‘60, goedgeplaatste riffs, Black Rebel Motorcycle Club-spirit en Cramps-achtige gekte, dan is de Witloof Bar binnenkort je toevluchtsoord.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Botanique in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Botanique in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Darts in Botanique plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]