concert: Mizmor in Botanique op MAANDAG 28 OKTOBER 2024

  • Mizmor
    Soulcrusher 2019
    © Susana Martins
  • Absynthe Minded
    Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2010
    © Marco van den Hout
MA.
28 OKT
MIZMOR Witloof bar, 20:00 uur Botanique, Brussel
2024
Hoofdprogramma Mizmor
Voorprogramma Absynthe Minded

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Na de offbeat EP ‘Wit’s End’ en de verrassende samenwerking met Thou op het album ‘Myopia’ is Mizmor terug met een vierde LP: ‘Prosaic’, dat wordt uitgebracht via Profound Lore Records. Het is een afscheid van het grandioze, epische artwork van eerdere albums, en een nederige terugkeer naar meer toegankelijke thema’s over absurditeit, de betekenis van werk, depressie en acceptatie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Botanique in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Botanique in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mizmor in Botanique plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Mizmor , Absynthe Minded

Foto Mizmor te Soulcrusher 2019 Foto Mizmor te Soulcrusher 2019 Foto Mizmor te Soulcrusher 2019 Foto Mizmor te Soulcrusher 2019 Foto Absynthe Minded te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2010 Foto Absynthe Minded te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2010
 
Bekijk alle 4 foto's van Mizmor
Bekijk alle 7 foto's van Absynthe Minded

Gerelateerd nieuws