concert: Ian Sweet in Botanique op MAANDAG 14 OKTOBER 2024

  • Ian Sweet
    London Calling #1 2022 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
MA.
14 OKT
IAN SWEET Witloof bar, 20:00 uur Botanique, Brussel
2024
Hoofdprogramma Ian Sweet

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

‘SUCKER’ is het vierde album van Jillian Medford als IAN SWEET, en is meteen een gedurfde sprong voorwaarts. Het mengt pop sensibilities met indierock, wat resulteert in een rijkelijk gerealiseerde plaat. Na haar introspectieve release uit 2021, ‘Show Me How You Disappear’, weerspiegelt ‘SUCKER’ een hernieuwd zelfvertrouwen en de bereidheid om te experimenteren. Het album is opgenomen tijdens een reis door het hele land en bevat tien nummers die Medfords evolutie als songwriter laten horen.

Ondanks de druk van de industrie, navigeert ze onbevreesd haar eigen pad, waardoor het album gevuld is met introspectieve teksten en meeslepende melodieën. ‘SUCKER’ is niet zomaar een breakup plaat, het is een verklaring van zelferkenning en artistieke empowerment, en markeert het begin van een spannend nieuw hoofdstuk voor IAN SWEET.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Botanique in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Botanique in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ian Sweet in Botanique plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ian Sweet

Foto Ian Sweet te London Calling #1 2022 - Vrijdag Foto Ian Sweet te London Calling #1 2022 - Vrijdag Foto Ian Sweet te London Calling #1 2022 - Vrijdag Foto Ian Sweet te London Calling #1 2022 - Vrijdag Foto Ian Sweet te London Calling #1 2022 - Vrijdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Ian Sweet

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals