concert: Saman Amini - Onaantastbaar in Theater Rotterdam op DINSDAG 18 MAART 2025

DI.
18 MRT
SAMAN AMINI - ONAANTASTBAAR 20:00 uur Theater Rotterdam, Rotterdam
2025
Hoofdprogramma Saman Amini
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Saman Amini - Onaantastbaar in Theater Rotterdam
Tickets Saman Amini - Onaantastbaar:
Weet waar je koopt!
di 18 mrt
Theater Rotterdam, Rotterdam

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Na het succes van eerdere werken zoals Saman Amini’s Integratieplan (★★★★★), A Seat At The Table (★★★★★) en Samenloop van Omstandigheden (★★★★★) betovert veelgeprezen theatermaker en muzikant Saman Amini opnieuw met Onaantastbaar. Een theatraal concert met Nederlandstalige songs van zijn langverwachte album. In Onaantastbaar legt Saman zijn ziel bloot in een show waarin muziek en verhaal moeiteloos samensmelten tot een adembenemende ervaring over zijn reis weg uit depressie.

Onaantastbaar doorbreekt een van de grootste taboes van onze tijd: depressie en de verwoestende impact ervan. Puttend uit zijn eigen ervaringen nodigt Saman het publiek uit om zowel hun eigen worstelingen als die van de medemens te omarmen en het taboe rondom depressie te doorbreken. Ondersteund door de veelzijdige muzikant Martin Verheesen verweeft Onaantastbaar rauwe en kwetsbare songs uit diverse muziekgenres, van Conscious Hip-Hop tot aan Pop. Saman spreekt, rapt en zingt taal die recht uit het hart komt.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 01 januari 1970 00:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater Rotterdam in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater Rotterdam in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Saman Amini - Onaantastbaar in Theater Rotterdam plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten