concert: Ishmael Ensemble in Botanique op DONDERDAG 07 NOVEMBER 2024

DO.
07 NOV
ISHMAEL ENSEMBLE Museum, 20:00 uur Botanique, Brussel
2024
Hoofdprogramma Ishmael Ensemble

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het Ishmael Ensemble werd in 2017 in Bristol opgericht door producer en saxofonist Pete Cunningham en vond al snel mainstream succes. Met hun fusie van jazz, elektronica en dub vond het debuutalbum van het ensemble, ‘A State of Flow’ uit 2019, zijn weg naar de decks van Gilles Petersen en werd het door The Guardian uitgeroepen tot album van de maand. Het is een reputatie die hen tot een van de vaandeldragers van de ontluikende nieuwe jazzscene van de UK maakt. Hun tweede album ‘Visions of Light’, geschreven tijdens de lockdowns en bedoeld als viering van het leven, bevestigde het allround talent van de groep.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Botanique in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Botanique in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ishmael Ensemble in Botanique plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws