concert: Tiberius B + No Windows + Pem in Botanique op WOENSDAG 16 OKTOBER 2024

WO.
16 OKT
TIBERIUS B + NO WINDOWS + PEM Rotonde, 20:00 uur Botanique, Brussel
2024
Hoofdprogramma No Windows PEM Tiberius B

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Tiberius B’s tweede EP ‘DIN’ opent met de dood van een vriend. Op ‘Delicate People’ razen gedachten over zilveren akoestische gitaarriffs, die de vele tegenstrijdigheden in verlies verwoorden – tranen stromen toe of verdwijnen uit het niets, en het bestaan wordt ontmoet met dankbaarheid en minachting. De release markeert een nieuw tijdperk voor de artiest, met zijn meest poëtische, indringende songwriting tot nu toe.

Het bekroonde duo No Windows uit Edingburgh laat DIY, folk en klassieke pop samensmelten op hun tweede EP ‘Point Nemo’, die op 3 mei verscheen op Fat Possum. De EP ontleent zijn naam aan de locatie die het verst verwijderd is van land in de wereld. Het roept winterse isolatie op, en markeert een belangrijke stap voorwaarts voor het duo, dat zich laat inspireren door de expansieve geluidswerelden van Elliott Smith en Cocteau Twins.

Pem is het project van Emily Perry uit Bristol. Ze mengt haar zeldzame hese stem met grenzeloze vocale souplesse en creëert een geluid dat ergens zweeft tussen folk en de rokerige serenades van vroege sirenes in muziekzalen uit vervlogen tijden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Botanique in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Botanique in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tiberius B + No Windows + Pem in Botanique plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde festivals